Ontdek de Toekomst van Apotheken met
"Project: Red de Apotheek"

In een wereld waar de toekomst van lokale apotheken op het spel staat, staat één initiatief klaar om het tij te keren. "Project: Red de Apotheek" onthult de ongeziene strijd binnen de muren van onze vertrouwde apotheken - een strijd om overleving, innovatie, en bovenal, zorg voor de patiënt.

De werkelijkheid? Onze apotheken - de hoekstenen van onze gemeenschappen - worden geconfronteerd met ongekende uitdagingen. Van financiële druk tot een snel veranderende gezondheidszorglandschap, de tijd dringt om een duurzame toekomst te creëren. Maar, terwijl de klok tikt, blijven velen onbewust van de cruciale rol die apotheken spelen in onze gezondheid en welzijn.

Wij nodigen je uit om achter de balie te kijken, waar de stille helden van de gezondheidszorg vechten voor zowel hun toekomst als die van de patient. Via een reeks video's delen we verhalen van hoop, veerkracht en innovatie. Leer hoe apothekers vooroplopen in de strijd voor een betere gezondheidszorg, en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van deze essentiële beweging.

Met "Project: Red de Apotheek" doen we meer dan alleen problemen aan het licht brengen; we bieden een pad naar oplossingen. Dit is jouw kans om te zien hoe we samen, ondanks de uitdagingen, een verschil kunnen maken.

Laat je inspireren, word geïnformeerd, en sluit je aan bij ons door ons verhaal te delen terwijl we samen sterk staan 💪. Bekijk nu de video's en zie zelf hoe jij een rol kunt spelen in de toekomst van de apotheek.

FASE 1:

In onderstaande video is te zien wat pharmasyst allemaal kan voor slechts 100 Euro per maand en GEEN opstartkosten. PharmaSyst is het GOEDKOOPST track & trace systeem van Nederland voor apotheken met de MEESTE functies.

In onderstaande video is te zien hoe pharmasyst als het ware werkt als kunstmatig intelligentie en enorm veel tijd bespaart in de apotheek door automatisch emails op te stellen en te versturen namens de apotheek. Bijvoorbeeld naar de trombosedienst.

FASE 2:

Volop in ontwikkeling! De verwachting is dat deze eind 2024 bekend wordt gemaakt. Hou deze pagina dus in de gaten. Volg ons ook via de onderstaande social media kanalen!

Geinteresseerd voor jouw apotheek?
Stuur een email bericht naar info@pharmasyst.nl

Mustafa

PharmaSyst BV

Kaaikhof 5

1567 JP Assendelft

E-mail: info@pharmasyst.nl